Dissabte maltractat….

S’ha acabat aquest dissabte 2 de desembre, per sort! Dic per sort perquè no puc pas dir que hagi estat un bon diaaa. Simplement escric aquest post per cagar-me amb mi, perquè avui no m’ha sortit res bé: M’he despertat més tard (i malament) del que volia; el programa no m’ha acabat de fer el pes; he dinat tardíssim; a la tarda m’he adormit quan no tocava; i a treballar… però no he sigut avui gaire creatiu. Total, que ja és diumenge i abans d’anar a dormir he dit: “Què cullons, descarrega’t al blog, que per això hi és”.

I per fer aquest post, tampoc m’ho he currat gaire. Demà toca conseller al matí i estudiar Tatarkiewicz a la tarda. Ai, ai, ai…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.