Hores i hores davant blogs…

Des que el bon amic Jaume em va mencionar fa una setmana el blog del RAJARXRAJAR, m’he enganxat (i de quina manera) a diversos tipus de blogs en plan “confidencial” que de forma anònima sembla que escriuen moltes coses certes sobre l’ambit del periodisme esportiu o de política. Aquest darrer de política és el BUSOT, on comenta moltes intimitats de primeres línies polítiques de Catalunya i Espanya.

Realment, m’agrada llegir aquest tipus de coses. A més, segons altres blogs i fòrums, sembla que els escriptors són periodistes de primera línia, en el cas del Rajarxrajar, i diputats!!! en el segon cas.

El que veig clar és que això de repartir llenya gratuïta cada cop va a més per internet. Gratuïta, malauradament o afortunadament? Mireu, a mi em sembla correcte que escriguin de forma anònima. Doncs, a vegades, és la millor manera per expressar determinades sinceritats, o xivatar secretillos, com passa en aquests dos blogs que, en la mesura del que pugui, intentaré anar seguint a diari… De fet, quan els he vist, les primeres impressions han estat: 1) partir-me de riure; també amb els comentaris dels lectors i 2) “Són la hòstia”.

Una resposta a “Hores i hores davant blogs…

  1. Dudu says

    Ei , jo també he llegit algun cop aquest blog del rajarxrajar i pel que he vist , molts cops veig que la gent raja quasi per afició arribant a punts d’insult personal quedant-se a gust.

    A veure l’idea aquesta no és dolenta sempre que hi hagin uns límits ètics i personals ja que , si algú ho vol, el blog en qüestió es podria convertir en un niu de calumnies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.