#santjordi 1: Posant llum al Sí Ministre

S’acosta #santjordi 2010 i és l’època per excel·lència de la compra (suposo que també del consum) de llibres. Llibres en versió 1.0. El paper encara tira molt per la lectura distesa. Aquesta mateixa setmana, en l’encàrrec d’un llibre, he demanat que el volia en paper davant l’oferta de fer-me’n arribar la versió digital. No obstant, el llibre digital tirarà moltíssim i segur que els e-readers seran els triomfadors d’aquest any.

Aprofitaré alguns dies previs a Sant Jordi per fer en aquest blog algunes recomanacions de caràcter literari. Seran llibres que considero interessants, que he llegit, o vull fer-ho, o que són novetats. Una mica de tot. Ah, i una mica de presentacions i cosetes que… en breu, en breu farem!

De moment, la primera recomanació va de cara a un llibre que encara no he llegit però que serà un dels meus per Sant Jordi: ‘Sí, ministre’, de Toni Aira i editat per A Contravent. La publicació és la traducció del ‘Yes, minister‘, una gran sèrie britànica dels anys 80 (l’estic veient i la recomano molt), sobre el ministre d’afers administratius i les complicacions del seu gabinet. Els fils de la política.

Tot seguit enllaço un vídeo dels companys de Llums de la Ciutat (LLUMS Tv) amb entrevista a l’autor del llibre. I al seu blog en podreu llegir el pròleg.

2 respostes a “#santjordi 1: Posant llum al Sí Ministre

  1. Toni Aira says

    home!! aquestes coses s’avisen! que un es fa gran i aquestes alegries provoquen taquicàrdies traidores!! 😉
    moltes gràcies, mite sabaté. que una fura new generation, multimèdia, super2.0 i estressada com vós trobi moments per a la lectura és digne d’elogi. i ja, que aquests moments els dediqui en part a alguna criatura literària de servidor ja el dirigeix directe camí de la canonització (via martirologi).
    abraçada ministerial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.