Forat dels pantalons…

Avui ja és divendres. Un dia bastant tonto…  Aquesta nit no surto, per tant, aprofitaré per manifestar aquí, públicament, un problema amb els meus pantalons negres. No sé què fer-ne..  El problema? Que la butxaca del darrera no xuta! Tampoc no li demano que sigui cap golejadora (jeje, rebuscat, oi?) però, si us plau, que em guardi les coses. Darrerament tinc problemes amb els papers que m’hi poso i que després no hi són. Sí, ben pensat. Els papers em salten de la butxaca. A aquesta difícil conclusió hi he arribat avui després que una noia, mentre pujava pel carrer Urgell, em cridés l’atenció per darrera: “Perdona, se t’ha caigut això.”. Moltes gràcies senyoreta! I, a més, en català!!!

D’aquesta manera puc concloure que no me’n puc refiar de guardar fulls (I MENYS SI SÓN IMPORTANTS!) a la butxaca del darrera del pantaló negre. Cada dia s’aprèn alguna cosa. Avui he après aquest detallet. Au, bona nit i bon cap de setmana!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.