M’agrada Cantamania (TV3)

Sí tu. Ahir a la nit vaig mirar la sisena gala de Cantamania (la tercera que em trago sencera) i la veritat és que m’hi vaig tornar a enganxar… Mira, m’agrada!

Jo no tinc un estil musical definit, sinó que se m’enganxa qualsevol ritme, per molt cutre que sigui (opaaaaaaaa, opaitoooooo) i amb Cantamania em passa més o menys el mateix. La gala encara és suportable, ja que la gent que canta ha passat una “prova” i encara afinen una mica bé. A més, per la tele surten les lletres escrites, al més pur estil playbac, de manera que et faciliten les coses per cantar i quedar-te atontar al sofà. I m’hi enganxo!

Imatge extreta del web de TV3

Per exemple, fa uns dies van anar a Vilafranca, i per mandra no m’hi vaig acostar. A xafardejar, no a cantar, és clar!!
La gala d’anit, per exemple, em va agradar. No s’hi va cantar el clàssic “Boig per tu”, recurs fàcil, però sí temes com “Jugarem a estimar-nos”, de la Marta Roure, o “El tren de mitjanit”, de SAU (molt bé, Dani!).
Llàstima que el catalanisme que porten determinats intents de cantants el tirin per la borda la Roser i l’Àlex. Sobretot ella, llença barbarismes a punta pala!! Un horror de llenguatge, que és un punt a corregir d’ella!