Models i models, de ràdio o d’esplai

Llegeixo, amb certa previsió, un llarguíssim i avorrit article que el Ce-Erra de Ràdio Sectadurní ha publicat a Quelcom.info. Sobre aquest comunicat, voldria puntualitzar algunes objeccions, com a resposta, des del meu punt de vista.


Evidentment que 4 persones som una minoria. Ni representem, ni volem representar, opinions de tercers (els que anomeneu col·laboradors). En tot cas, aquests van expressar la seva opinió a les eleccions del mes d’abril, on NO ELS VAN VOTAR majoritàriament a ells, cosa que devia significar que la gent volia un canvi, que no han deixat que es produïs.

Tot i així, crec que he trobat el motiu de les diferències: Parlen de l’esperit de la ràdio (juas!), de la seva ràdio. Jo hi he estat (a la seva), com a membre “dimissionari” que m’anomenen mai he vist aquest esperit. De fet, jo parlaria del fantasma de la ràdio. Les seues fantasmades.
Des del meu punt de vista, Jo anava a fer RÀDIO, no pas a fer Rass (a-rass-oie-no-derrapes-arasssss!!!). Vaig a fer ràdio, i si estic en una ràdio hi itentaré donar el millor de mi en el tema que em toqui, independentment de com es digui la ràdio, de manera que per això no tenia aquest esperit, que ni notava (potser perquè la única cosa que es nota és el fàstic, del tabac). Per tant, no valoro aquests amors… això de voler fer ràdio per compte propi és un estancament. No es deixa la participació de fora [Oju! Als que no són de Sant Sadurní els anomenen ESTRANGERS], no es fan activitats per apendre a fer ràdio, no es busquen consorcis/col·laboracions amb d’altres emissores…

Total: Aquests volien càrrecs, Doncs ja els tenen! Fiestaaaa!!! Ja poden anar-se a fer fotos, firmar autògrafs…. Ah, i diuen que volen convocar eleccions (ppffff, bleeee, jajajajaa). Perquè? Per acabar arribant a la mateixa situació? Fantasmes, esperit sant i Adéu!

Una resposta a “Models i models, de ràdio o d’esplai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada