Mosquit Tigre For President!

Ahir ja delatava el meu olfacte per anar a buscar el petit detall amb la curiositat que a Vilafranca el carrer Sant Sadurní estarà tallat el dia festiu a Sant Sadurní. Doncs bé, una estona després veig la següent notícia al 3cat24, que em serveix per ampliar la secció Retalls.

Anem a fer comentari de text, perquè diu el següent:

Els ajuntaments gironins fumiguen contra el mosquit tigre

Des que dilluns es va confirmar la presidència del mosquit tigre a la demarcació de Girona, alguns municipis ja s’han posat en marxa per evitar-ne la propagació i eradicar-los. És el cas de Roses o l’Escala, que han començat a fumigar els carrers. Malgrat els esforços per mantenir a ratlla el mosquit d’origen asiàtic, que fa picades molt doloroses, es tem que es continuï estenent cap a la ciutat de Girona i altres comarques.
Divendres passat, els tècnics del servei de control de mosquits de la badia de Roses i el Baix Ter van localitzar una posta de 26 ous de l’insecte en una de les 53 trampes instal·lades des de principi d’estiu a la zona de Santa Margarida. Dilluns va arribar la confirmació oficial i es van activar els plans de tractament. En virtut d’aquests plans, aquest dimecres s’han pogut veure màquines fumigant zones de Roses i l’Escala.

Els tècnics sospiten que el mosquit tigre va arribar a Santa Margarida instal·lat en un algun cotxe procedent de l’àrea de Barcelona, on l’inspecte va aparèixer per primera vegada el 2004.

Conclusió: El mosquit tigre és president de Girona, i es desplaça amb cotxe oficial! Vaja, de Girona a la Generalitat. Tiger for president! Senzillament genial!

Vist via Twitter a: http://twitter.com/3cat24/statuses/908339954

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.