Va bé desconnectar

El cap de setmana del 16 al 18 de febrer me’n vaig anar a La Corunya. Van ser tres dies en solitari a Galicia. Em convenia i quan vaig tornar vaig notar que el descans que havia fet m’havia ajudat. Vaig descansar i aclarir la ment.

Les dates escollides no van ser casualitat. El Noia jugava allò un partit vital de la lliga europea davant el Liceo. No hi va haver sort, i els gallecs es van classificar per la final. Malgrat tot, a nivell personal van ser tres dies de passejar molt (calculo que més de 30 km) per aquell passeig que no s’acaba mai, al mateix temps que em servia per reflexionar. Sempre m’agrada fer coses, i al marxar a Galicia tenia fins a 5 propostes on participar-hi activament. Vaig decidir, per ara, no fer res més. Guardar-me el temps per mi, i aquests propers mesos acabar el curs de la millor forma possible i treure’m alguna cosa d’anglès, a banda del carnet de conductor. Em fa falta després de mesos intensos treballant. Sóc així, quan em poso en un lloc m’hi poso fins al fons per aconseguir els millors resultats. Per això, ara em toca posar-m’hi a fons amb els estudis. Ja veurem si ho aconseguiré.

Per cert, AQUÍ? podeu accedir a la galeria de fotos del viatge a La Corunya. Ah, i un últim apunt. Em vaig allotjar a l’hostal Nogallas. Un lloc senzillet, acollidor i bé de preu just al costat de Riazor. Des d’aquí una salutació al Jose Antonio i la seva dona.

 

(començo aquí la remesa de posts pendents de les darreres setmanes…)

4 respostes a “Va bé desconnectar

  1. Sergi Sabaté says

    Jajaja. No sé si es tradueixen o no. A mi m’agrada dir A Corunya. En tot cas, si no s’han de traduïr perquè en diuen Gerona o Lérida?

  2. Àlex Naranjo says

    És una cagada molt grossa. També em molesta quan escolto Conca, en comptes de Cuenca. I en el cas de Lérida també. Tu a Madrid ets Sergi i no Sergio, igual amb Lleida o A coruña.

    Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada