Debut als FGC

Avui ha estat un dia curiós (és a dir tonto) perquè per primer cop en dinou anys he utlitzat els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (en ràdio, ara sonaria FX APLAUDIMENTS).

Ja els primers dies de classe, el Lucas em va dir que la manera per ràpida per arribar al carrer Urgell era amb FGC i després metro. I avui que tenia temps, ho he volgut provar. I m’he endut una bona impressió.

Amb la companyia de la Mònica, hem entrat a l’estació (neta i ben senyalitzada, per cert) i hem baixat a l’andana. Cap a dins al tren… un luxe!! reposabraços, comodes… igualet que renfe… jajaja. M’he emportat una molt bona imatge, la veritat. A més, m’ha dit que no recorda mai cap retard important…

Potser ara n’estic fent un gra massa, però després de tant anys de sentir parlar dels “ferrucatas” i no haver-hi entrat… El meu trajecte, però ha sigut curt, dos minuts. En canvi, ella ha seguit fins a Sant Quirze amb aquesta espècie de tren regional.

Una anècdota més, que m’ha fet especialment gràcia. En certs moments, tenia la sensació de ser un turista en un país extranger, on anava a buscar el metro. Què hi farem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.