Vigileu la butxaca… del pantaló llarg

ATENCIÓ A LA DESCOBERTA: Ara que el temps sembla que fa ja la intenció de tirar pel dret amb el fred, he tret ja els pantalons llargs. I són perillosos.
Notava a vegades no sabia on deixava algun paper, del que jo estava segur que m’havia guardat. Total, que avui, pujant pel carrer Urgell, una noia molt maca m’ha cridat l’atenció per darrera: “Perdona noi… t’ha caigut això”…  SI, SI, Tal com ho veieu, EN CATALÀ!!! El fet era que el paper que portava a la butxaca del darrera del meu pantaló negre, m’havia caigut. Com tantes d’altres vegades, suposo, però aquest cop, el paper s’ha salvat. Llàstima que era un paperot intrascendent!

(quina tonteria acabo d’escriure. Si més no, avisar-vos que vigileu amb els vostres pantalons)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.