Dos mesos intensos i… A Corunha on tour!

Comença l’any i m’esperen dos mesos crec que bastant intensos. Un gener que pinta pesat i feixuc, i un febrer que pot ser molt divertit! El mes de gener (puta) constarà de treballs que he d’entregar a la facultat (3 de grossos, per les properes dues setmanes), els examens a final de mes, mirar d’una p++a vegada d’aprovar la teòrica del carnet de cotxe, i la revista de l’Ajuntament del Pla. Quatre peixos grossos a resoldre, i com més bé millor, en els propers 30 dies. Espero tenir sort i no perdre la concentració en aquestes setmanes tan intenses que m’esperen.

Però ja ho diuen que després de la tempesta sempre arriba la calma. Ui… Ui el que m’espera! Quin mes de febrer! Passats exàmens podré tornar a fer el que m’agrada: treballar. A totes per acabar d’organitzar la Copa de la Reina, que aquest any es fa a Sant Sadurní. Des de l’àrea de comunicació de la competició (que porto conjuntament amb el Sergi Fernández) fins ara la cosa està sortint bé, complint el timming i també els pressupostos previstos. Si bé he de lamentar la poca col·laboració de la FEP, si bé altres cops ja he rajat en aquest fòrum de l’alta incapacitat d’aquest organisme inútil. La Copa de la Reina a Sant Sadurní el 23 i 24 de febrer.

Abans, la segona setmana miraré de reservar-la per aquelles cites que, per A o per B, han quedat aparcades i que difícilment podré fer el gener. Carme, Sílvia, David, Gina… algun dia ens haurem de trobar, no?

I ara… arriba el 16 de febrer! A CORUNHA ON TOUR!* Aquesta tarda he reservat els vols d’anada i tornada a La Corunya, un cap de setmana. Tres dies sencers a Galicia, on desconnectaré de tot i de tothom. Marxo dissabte al matí i torno dilluns a la nit. Esmorzar davant del mar, sense preocupacions mentre fullejo La Voz de Galicia, per exemple… Ja ho espero!! Aquell mateix dissabte, el Noia juga a la Corunya partit de Lliga Europea, precissament. Liceo-Noia, no hi faltarem! Arribaré a Catalunya el dilluns 18, sobre quarts de dotze de la nit… excusa perfecte per agafar-me el dimarts també de festa, i vaguejar a casa.

Després d’aquests dies de relax més que merescut, com deia arribarà la Copa de la Reina. I, la setmana següent (28 i 29 de febrer i 1 i 2 de març) la copa del rei, a Igualada. Hoquei a dojo el febrer.

I llavors, 3 de març… potser aleshores per mi començarà l’any nou!

*: La foto és una vista aèria des de l’avió, quan vaig anar a Sevilla el passat mes de juny. Era la primera vegada que agafava un avió, i a Corunya serà la segona.

2 respostes a “Dos mesos intensos i… A Corunha on tour!

  1. Dudu says

    Carai Sergi quin gener més estressant t’espera.Només llegir-ho i ficar-me en la teva pell, ja em venen els fantasmes d’aquesta època que per sort ja forma part del passat.

    Si et proposessin l’opció que els dies duressin 32 h aquest proper gener, l’acceptaries?

    Respecte al febrer que t’espera, quin plaer no?Sobredosis de bon hoquei?

    Quines sensacions vas tenir al agafar per 1ra vegada un avió?Por? Un somni complert?Indiferència?

    En el meu cas, agafar un avió és una cosa quotidiana que 2 o 3 cops l’any ho faig.El que et puc assegurar que cada cop em carrega més tota l’estona allà dins.I això que malauradament no he sortit mai del Vell Continent.

    Ja no m’enrotllo més

    ÀNIMS SERGI!!

  2. Sergi Sabaté says

    El 32 l’has meditat o l’has dit per dir? Acceptaria ja! Serien 24 hores de treball i 8 afegides per dormir!
    Serà un febrer de bon hoquei, sí! Per compensar el gener…
    Pel que fa a l’avió, la primera vegada va ser indiferència. Ni em vaig fascinar ni em va agafar cap patatús! Em vaig quedar “ah vale, m’ho esperava diferent”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.