Empat davant un rocós Liceo

S’imaginen assistir a una obra de teatre en què, només començar, cau el decorat? Doncs aquest seria un bon paral•lelisme per definir l’arrencada del partit que el Noia Freixenet va empatar davant el Coinasa Liceo.
Perquè el conjunt de Galícia es van avançar de seguida. Iniciar el partit, tres tocs i la bola al fons de la porteria local. Va ser Lamas, dins l’àrea, qui rematà una passada enverinada de Joan Manel Grasas, per començar a posar les coses difícils als sadurninencs. El panorama aparentava una eliminatòria en què s’ha d’aixecar un marcador advers, però només es tractava d’un partit de lliga.
Els gallecs van plantar-se a Sant Sadurní amb energia, sense amagar-se i molt actius en atac. Portaven perill sobre un enfeinat, com sempre, Luis Gil. El jugador sadurninenc del Liceo, Jordi Bargalló, era dels que més destacava complint el tòpic que davant el seu exequip un jugador pot tenir més motivació… i punteria, perquè prop del final acabaria marcant.
Però davant de tanta pressió gallega els homes de Ferran López també buscaven acostar-se a la porteria de Jaume Llaverola. David Càceres va trobar el camí del gol, rematant en segona instància des de l’interior de l’àrea. Més tard, Jepi Selva també va buscar molt la porteria, sense arribar mai a trobar la sort. La primera part havia desprès molta acció i ganes de jugar dels dos equips, si bé els àrbitres contribuïen a fer què el temps no avancés molt ràpid. I és l’equip dirigit per José Querido utilitzava un joc dur i subterrani, a cop sec. Fet que prou bé va conèixer Eloi Mitjans, que es va endur un parell de trompades que el deixaren KO. Malgrat el que podria semblar, però, els col•legiats no eren propicis a senyalar aquestes emboscades subterranies.
La segona part va ser pel Noia. Buscaven i buscaven entrar a l’àrea rival, però la defensa visitant aturava les internades com podia. El Noia no estava encertat, davant el seu públic que va deixar una bona entrada a l’Ateneu. Mentrestant, el joc dels visitants s’enduria. Els gallecs també aconseguien acostar-se amb perill sobre Luis Gil. Després d’una primera advertència al pal de Pablo Àlvarez, Jordi Bargalló, en una jugada al contraatac, va tornar a posar per davant els seus.
Faltava la pilota aturada. I va caure. Només faltaven 27 segons i Guillem Cabestany va empatar des del punt de penal. Malauradament, en aquesta ocasió la fortuna no va estar plenament de cara. Quan faltaven 9 segons el propi Cabestany no va poder materialitzar una falta directa, acabant el partit amb el preceptiu repartiment de punts.

NOIA FREIXENET: Luis Gil, Càceres, Feixas, Mitjans, Cabestany –cinc inicial- Jepi Selva, David Ros i Jordi Esteva.
COINASA LICEO: Llaverola, Reinaldo Garcia, Grasas, Josep Lamas, J. Bargalló –cinc inicial- Payero, Edu Lamas y Pablo Álvarez.
GOLS: 0-1 (00’05”): J. Lamas; 1-1 (10’37”): Càceres; 1-2 (44’13”): Bargalló; 2-2 (49’33”): Cabestany, de penal.
ÀRBITRES: X. Galan i F. Moreno. Van mostrar targetes blaves a Feixas, Selva (Noia), Reinaldo i Payero (Liceo). Van expulsar als jugadors del Liceo Grasas i Bargalló.
PAVELLÓ: Ateneu de Sant Sadurní, que va registrar una molt bona entrada.

(Accedir a la pàgina)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.