I què va passar l’11-S??

Ahir vaig mirar, per recomanació de la classe de Teoria de la Comunicació, un video sobre l’11-S que em va deixar bastant estorat…


És un video que us recomano a tots que el mireu, de veritat. Tot el que s’hi explica té (o m’ho fa creure) uns fonaments i unes proves suficientment reals. Dura una hora i mitja, però a mi em va passar volant.

La conclusió que arriba aquest vídeo és que tot va ser un muntatge de l’administració nord-americana per tenir l’excusa del terrorisme per atacar Iraq i Afganistan. Segons aquest video,el govern de Bush va ser l’impulsor de l’atac a les torres, que va acabar amb gairebé 4.000 persones.

¿Perquè quan les torres queien es veien com unes explosions? ¿Com pot ser que si un avió s’estrella amb el pentagon només deixa un forat de 5m? ¿El vol 93 (que pressumptament es va estavellar a Pensilvania) realment encara vola avui dia? ¿Com és que es ridiculitza qualsevol intent d’investigació? ¿Perquè Condoleeza Rice va trucar el 10-S a l’alcalde de San Francisco recomanant-li que l’endemà no volés? Aquests són alguns dels dubtes que desvetlla aquest vídeo… i que em fa sorgir altres preguntes, també per provar de desmentir-lo… Perquè… ¿quina necessitat tenia l’administració Bush per fer-ho? Perquè va sortir Bin Laden a fer el seu discurset amb aquell decorat dels pastorets? Perquè fins aleshores, si tantes proves hi ha, ningú parla clar? Com és que els mitjans importants (BBC, AL-Jazeera, Washington Post) no n’han insinuat res?.

Mireu el video, i que cadascu reflexioni per ell mateix…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada