London, Berlin, New York, El Penedès i Shangai

Havia de caure. I ha caigut. Ja tenim la samarreta més buscava pels twittaires/blocaires en el darrer mes. Les darreres Jornades de la Penedesfera segueixen arrossegant seqüeles positives. El 13 de juny, al Vendrell, s’hi va celebrar la primera edició itinerant del Cava and Twitts dins la Penedesfera. Aquell dia, els organitzadors d’aquest event duien la samarreta que podeu veure a la imatge. Una edició especial limitada en què hi posava “Londres, Berlin, New York, El Penedès i Shangai“. El fet és que va causa molt bones sensacions entre el públic, ja que tothom la volia. Fins i tot, el dia anterior algú li va entregar al president del Parlament, Ernest Benach. Posteriorment, es va seguir parlant dels intrusos però el tema de la samarreta va quedar en segon pla… fins a dia d’avui que ha tornat a aparèixer. Desconec qui n’ha estat l’impulsor material, però sospito que la diligència de Marc Cortés, Xavier Güell i Daniel Garcia Peris, impulsors de Cava and twitts i Penedesfera respectivament, hi té molt a veure.

La famosa samarreta ja està disponible al gran públic. Se n’ha creat una nova edició amb referències als citats esdeveniments que aquest cap de setmana es pot trobar al Vijazz, a l’octubre estarà al Cavatast de Sant Sadurní o bé es pot adquirir a l’Institut d’Estudis Penedesencs. Es troba en diverses talles, i el preu és de 10 euros que es destinaran a La Marató de TV3. Jo ja la tinc. I tu? Au, espavila!

5 respostes a “London, Berlin, New York, El Penedès i Shangai

  1. Daniel García Peris says

    Sergi, el més important és comprar la samarreta sinó tots els “impulsos” hauran estat inútils. A http://www.penedesfera.cat hi ha el codi del widget per vendre-la per internet.

    Et faltava dir que la samarreta estilitza i envolta de glamour a tothom qui la porta. 🙂

    Ens veiem pel Vijazz! (amb la samarreta esclar)

  2. Sergi Sabaté says

    Jaja, doncs ja ho ho has dit tu. La samarreta “estilitza i envolta de glamour a tothom qui la porta”. Queda dit!

    El codi està posat, sí. I no ens veurem pel Vijazz perquè només hi he anat per la samarreta i no tinc intenció de tornar-hi. 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.