London is Beautiful

engparlSí, en general sí. Londres és una ciutat bonica, un cop un s’hi ha acostumat unes hores. Vaig estar-hi per primera vegada des de dijous fins dilluns passat, i la primera impressió és d’una ciutat obscura, poc neta i poc pensada per a les persones. El cert, és que, com bé remarcava l’amfitrió David Martí, s’hi veuen pocs avis i nens per la capital del Regne Unit. Difícilment la gent gran pujaria a uns busos amb uns pilots –diga’m tiquismiquis- temeraris, com a mínim. La circulació, de fet, està més aviat pensada per a vehicles (LOOK LEFT!) que per a les persones, ja que per creuar el carrer és necessari demanar permís amb un botonet. “Si està vermell, no passi. Si està verd, passi AMB COMPTE”, resen els semàfors.

Sóc poc amic de les ciutats, però l’espectacularitat londinenca em va meravellar. I això que no vaig poder satisfer les visites que m’hagués agradat fer: BBC, entrar en algun camp de futbol, visitar el Parlament… Per cert, ja només vist des de fora, l’edifici parlamentari britànic és brutalment meravellós. Em va agradar Londres vist a ulls de turista, i tinc ganes de tornar-hi!

Regent’s park, Convent Garden, la zona del centre a la nit, Richmond, el British Museum, Harrods (ja que s’hi era, vaig comprar un llibre sobre Obama!), l’Emirates Stadium (ja posats, una samarreta de l’Arsenal que no falti), els retrobaments amb els Davids (bis), l’Anna i la Marta i la descoberta del món anglés són alguns dels ítems de la visita fugaç que més presents em queden. I unes vacancetes ja tocaven. Per cert, sabeu què és la síndrome postvacacional?

ELS ÀLBUMS DE FOTOS

Viatge a Londron (febrer 2009)
British Museum (22/02/2009)

2 respostes a “London is Beautiful

  1. David says

    Tens raó, London is beautiful. Veig que vas aprofitar bé el viatge, i si et quedes amb ganes de més sempre és bona senyal. A mi també em va quedar pendent la BBC i el Parlament entre d’altres coses, com alguns museus com la National Gallery.

    Per cert, això que comentes dels nens… la meva acompanyant havia estat fa poc a New York i si a Londres vam veure pocs, a NY no va veure ni un. Esperem que no arribi mai el dia en el que no es vegin nens pels carrers de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *