Demà, Marca Ciutat

A Catalunya el municipalisme és una de les pràctiques més arrelades. Els ajuntaments -malgrat estar en dèficit permanent- s’uneixen per fer valer les seves necessitats i el seu poder a instàncies superiors. Als pobles i ciutats la vida política és molt càlida, enèrgica, amb una gran activitat dia rere dia. Però els municipis, les ciutats sobretot, també necessiten la seva projecció. I aquesta necessita ser explicada. Això és el que es farà demà i dissabte al II Congrés Marca Ciutat, que se celebrarà a Roses (Girona).

Allà hi seré per poder conèixer experts en la matèria, descobrir idees de màrqueting que han funcionat en altres ciutats i, sobretot, estar atent als cracks. Lluis Pastor, Antoni Gutiérrez-Rubí, Antonio Nuñez, Albert Medran, i molts d’altres. A més, s’hi faran tallers i un speech corner per a les experiències.

Com explica en Xavier Peytibi, que també hi assistirà, “el seminari, el més important que es fa a Espanya sobre la utilització de les tècniques del màrqueting per a posicionar una ciutat en la xarxa global de ciutats, aprofundirà en la creació d’una marca de ciutat i en com comunicar-la“. El programa el podeu consultar aquí.

4 respostes a “Demà, Marca Ciutat

  1. Josep Mª says

    És molt interessant. De fet sempre he sentit que un ajuntament és, en molts municipis, l’empresa més gran. Deixant de banda això, un ajuntament ha de saber comunicar, informar als ciutadans i fer-ho d’una forma eficaç, àgil i planera. Seminaris com aquests ajuden a molts municipis a millorar. Ja ens en faràs un resum 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.