Felicitats Ateneu!

L’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní està vivint un any immillorable. El 2008 coincideix amb el centenari de la col·locació de la primera pedra de l’emblemàtic edifici que l’acull i aquesta efemèride està portant molt bones notícies. Ja a primers d’any, l’entitat organitzava la III Edició de la Copa de la Reina d’hoquei, que fou un èxit. Per més inri, set dies més tard el CE Noia, l’entitat germana de l’Ateneu amb qui comparteix instal·lacions guanyava la Copa del Rei en la mateixa disciplina.
I aquesta setmana tornarà a ser escrita a la història de l’entitat més antiga i amb més socis de la vila. L’Ateneu ha rebut la Creu de Sant Jordi, la màxima distinció de la Generalitat, “pel paper vertebrador, en la vida social, cultural i esportiva de la vila penedesenca i la comarca”. I no n’hi ha per menys. Avui dia és un referent pels joves i pels grans; bressol de l’hoquei i també de grups de música novells; escenari de grans finals o d’actuacions memorables. Dimarts, a més, es presentà el llibre històric de l’Ateneu, escrit per Salvador Llorac, per plasmar tots els ateneuarticle.jpgmoments d’una llarga etapa, farcida de bons moments però també de negres.
Per tots aquests més de cent anys, l’entitat mereix aquest gran reconeixement públic per la feina feta, la que s’està fent –que ara mateix és molta i la fan amb molta il·lusió i empenta- i la que es farà. Celebrem tots plegats els èxits i que l’esperit de l’Ateneu perduri per sempre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.