Sant Sadurní ja té govern: CiU + AMI

Aquest matí s’ha concretat el govern de Sant Sadurní. Tal i com diu l’Albert Prat al seu bloc es tracta d’una AMIVERGÈNCIA. Quina paraula tan ben trobada Albert.
Quan ho he sabut, amb una trucada de l’amic Guillem Carol, doncs mira… no m’ha deixat insatisfet. Tot i que serà un govern en minoria, pensava que CiU portarà evidentment el pes del govern i AMI, o sigui, Isidor Rando, estaria com fins ara allà calladet i dient “sí papa”. Pensava que l’equip de l’Amat portaria el Pes de l’Ajuntament, i els eco-eco es menjarien Medi Ambient i alguna coseta més de la seva corda, com fins ara. Fins aquí, doncs mig satisfet estava.

Però ai carai! Quan m’han començat a explicar les pretensions i la carta al Reis que portava AMI. He flipat. El partit i alguns dels seus membres ja tenien mala fama. I després de veure com actúen quan tenen la clau, n’hi ha per flipar. Realment se’ls ha anat molt la bola. Bé, la devien fer després d’una nit de porros ecolòxics, i d’anar a apagant llums pel carrer per no gastar enerxia. La seva era una proposta insostenible, excepte per l’Amat, que havia de ser alcalde de totes totes. Per tant, podriem dir que AMI té a l’alcalde agafadet pels collons. Per això és amivergència, perquè AMI mana més que Convergència.

Potser és aquí on hauriem de fer crítica a CiU. Fa quatre anys, quan amb el pacte amb ERC ja sumaven majoria, alguna ment brillant va pensar “perquè no convidem a aquest partit raro que ha arrencat un regidor de sota les pedres?”. Doncs ara se’l tornen a menjar. De ser el convidat inofensiu passarà a ser l’amo de tot, i col·locarà a qui voldrà.

David Fernández, amic meu. Tu que sempre has tingut simpaties socialistes, sàpigues que al PSC de Sant Sadurní segurament t’hi faran un lloc. Són bona gent, t’ho asseguro. Sempre hi som a temps de rectificar.

DICCIONARI DE CONCEPTES

Des d’aquí aprofito per fer un recull del diccionari de conceptes. Aquí van els millors, ja em direu:

VON MINOVITX
PROGRAMA ELECTORAL
PAPARRA
PALANGANERO
MONCHITO
ICV
EUiA
ECO-SOCIALISTA
CIUTADANS PEL CÀRREC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada