Sevilla, Sevilla… realment té un color especial?

Una calor especial segurament que sé. En fí, que com qui no vol la cosa demà me’n vaig, per primer cop, a la Ehpaña profunda, si es pot dir així… Al sud, vaja. També serà el primer cop que agafo un avió…

La cosa ha anat molt ràpida. Ahir em va trucar el David, el cap de redacció de la revista ESFORÇ (una publicació on hi col·laboro eventualment). Em va dir que aquest cap de setmana es feia a Sevilla la final de la Danone Nations Cup, i que si hi volia anar. Despeses pagades i el reportatge també, és clar! Ràpidament vaig dir que sí. Però ay las! Tindrem un dia difícil demà.. Al matí examen Generalitat d’anglès, que és difícil i no sóc gaire optimista. I a la tarda, a les 4, examen d’Informàtica a la facultat. Sortint d’aquí, ràpidament cap a l’Aeroport, que l’avió sortirà a les 21 hores.

I amb això, el primer cop que pujaré a un avió. A hores d’ara, el que més em preocupa és saber com portaré l’ordinador. Ja aniré informant des de Sevilla, com en el seu dia vaig publicar alguna cosa des d’Alacant.  De fet, torna a ser una sortida de feina… El primer cop que vaig sortir de Catalunya, que jo recordi, va ser a Galícia, en cotxe. Em va encantar. Un parell d’anys més tard al País Basc. No em va agradar gens. Fins aquí podriem dir que la majoria de la gent no es considera espanyola. Però que cadascú pensi el que vulgui… Tot això amb cotxe. AH! I el viatge de fi de curs a Cantàbria, ja no me’n recordava! Tot això en caire turístic.

Fa un any i un mes (5 de maig) vaig anar a Portugal, a la final four de la lliga europea d’hoquei patins a Torres Novas. En part, es podria considerar un primer viatge de feina (SPORT, COMRàdio, esportiudigital…), que en aquella ocasió va ser en bus. Fa tres mesos, a Alcoi, hi vaig anar per la Copa del Rei d’hoquei, també en cotxe i per treballar encara més. A tots dos llocs vaig disfrutar molt treballant, com m’agrada! A Alcoi, on pràcticament no vaig poder veure res més enllà del pavelló, he promés que hi tornaré. Així doncs, com que ho vaig dir, ho faré, i espero fer-ho abans d’acabar l’any.

I ara, doncs aquestes 48 hores que passaré a Sevilla, també per anar a treballar. Arribaré divendres a la nit, dissabte estaré pendent del torneig, igual que diumenge al matí. No hi aniré sol, ja que també vindrà el Jordi Elias, que és el fotògraf de la revista. Així que no em deixen sol pel món. De moment no hi ha nervis pel tema de l’avió, ja veurem demà quines sensacions experimento. I diumenge a la nit Sant tornem cap a casa, i dilluns un altre examen… Realment uns dies carregats, sumats als que ja porto… Ep, però m’agradaaaaaaaaa!

3 respostes a “Sevilla, Sevilla… realment té un color especial?

 1. Dudu says

  Que tal Sergi l’experiència de volar en avió? Et podem considerar el nou Denis Bergkamp!!!Espero que no!!!

  Vas tenir temps de gaudir de Sevilla? No series tu un d’aquells que va anar a casa del Lopera el dissabte a la nit a demanar que marxi d’una punyetera vegada del Betis jejeje?

 2. Sergi Sabaté says

  Ei Dudu!

  Que va, només vaig estar 50 minuts pel centre de Sevilla, una estona abans d’agafar l’avió de tornada.
  I l’experiència de l’avió… doncs amb ganes de tornar-hi!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada