Toca tornar a guanyar al Palau Blaugrana

Amb la ment centrada, descansats i amb intenció de corregir els errors. Aquestes són les premisses amb què el Noia Freixenet es presentarà dimarts al Palau Blaugrana (21:00 hores). Hauran passat més de dues setmanes del darrer partit de lliga i per tant tot l’equip ha tingut temps per revisar el passat en vistes a millorar el que ha de venir.

Però malgrat l’època de tranquil•litat que s’ha viscut, les males notícies no han estat exemptes. I aquestes arriben en forma de lesió. Jepi Selva, que a la primera part del partit davant el Sitges va patir una estrebada pateix un microtrencament del bíceps femoral de la cama esquerra. La lesió no sembla ser molt greu, però és dubte pel partit de dimarts.
Entre el partit de la segona jornada i el de la tercera hauran passat uns 18 dies. Pel mig el Noia va jugar divendres a Cerdanyola del Vallès, en el partit de presentació del conjunt local que milita a la Primera Divisió. El resultat va ser de 6-5 pels locals, i l’únic jugador del Noia que va marcar a la primera part va ser Guillem Cabestany. Els quatre gols del Noia a la segona meitat van anar a càrrec de David Càceres (2) i Joan Feixas (2).
El Noia ja sap que és guanyar en lliga al Palau Blaugrana. Ho va fer el passat 15 de maig, superant els blaugrana per 3-5 en el primer partit de les semifinals del play-off.
Ferran López, el tècnic del Noia, considera que “l’equip està tranquil perquè s’està treballant bé i els resultats arribaran”. Durant aquests dies han tingut força temps per preparar el duel de dimarts. “Hem treballat bé hem fet vídeos i es tracta de corregir errors en els propers partits. Aquestes dues setmanes ens han de servir per acabar d’acoplar els jugadors nous, ja que no és del tot fàcil assimilar els nostres sistemes de joc i això ho ha d’entendre tothom”, explica. López també fa una crida al públic que “ha de recolzar més que mai a l’equip sobretot en els partits de casa siguin quines siguin les circumstàncies. L’equip necessitarà l’afició a casa”.

Carregats de partits

Mentrestant el Barça arribarà al partit deixant enrere una agenda carregadíssima de partits. Fa dues setmanes va disputar 2 partits al torneig de Vigo, la setmana passada va jugar el mundial de Reus (6 partits més) perdent la final davant el Reus amb un gol d’or de Negro Páez (1-0), dilluns va guanyar la Copa Intercontinental davant el Concepción d’Argentina i dimecres va jugar a Lloret el partit de la segona jornada de l’Ok Lliga. A més, diumenge jugaran a Alcoi el partit de la quarta jornada. És a dir, amb 11 partits a sobre per només 2 del Noia. Un cansament que es podria acusar pels blaugrana. L’entrenador del Barça, Quim Paüls, reconeix a la web oficial del club que “serà un desplaçament complicat perquè nosaltres no estem be físicament, ni tots els jugadors a punt. Páez, Beto, Panadero, i Egurrola estan tocats també. Els júniors ens hauran d’ajudar”. Però tal i com assegura Ferran López “el Barça és favorit sempre i no crec que acusin el cansament”.
A banda d’aquest partit de lliga, Barça i Noia s’han de trobar dues vegades més en les properes setmanes, ja que han de disputar la Supercopa d’Espanya, que encara no té dates.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.