Males Praxis…

En el seu dia, el periodista de La Vanguardia, Jordi Barbeta, explicava la topada que havia tingut amb l’aleshores director de comunicació de Montilla, Toni Bolaño. Bolaño, excap de premsa de l’ajuntament de Cornellà i del Ministeri d’Indústria amb Montilla, l’havia amenaçat: “no voy a parar hasta joderte“. Ara surt un altre cas a la llum. Aquest amb proves documentals irrefutables i amb similars característiques amb l’anterior cas. El protagonista és Manel Fran, cap de premsa del també socialista Celestino Corbacho, i que ja l’havia acompanyat a la Diputació de Barcelona i a l’ajuntament de l’Hospitalet, al costat de Cornellà.

Fets, no paraules, a continuació. Comentaris, més avall. 😉

Algunes referències que corren per la xarxa:

Blog de Toni Aira

Expansión

RTVE

Diario Crítico

Paper Papers

Blog Txistorra

Enfoque diferencial

5 respostes a “Males Praxis…

  1. Vicent says

    Està fet amb el cul. Acabar el canutasso al ministre i quan el càmera encara està filmant fotre aquella bronca. Has d’estar molt tens i perdre el cap. Segur que se’n penedeix.

    I bravo a La 2 noticias per treure-ho, que no és fàcil…

    És un cas evident de què no s’ha de fer en una situació així. Ara, també em fan gràcia algunes valoracions innocents sobre les relacions entre governs i premsa. Pocs angelets hi ha a ambdues bandes.

  2. @montsect says

    La meva opinió és que les males pràctiques sempre s’han d’intentar evitar. I el respecte i la consideració de tothom, sigui periodista, sigui polític, sigui qui sigui. Perquè de vegades, tothom abusa una mica massa…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.